Video's

Tekst: A | A | A

Hieronder treft u diverse video's aan met het onderwerp straling:Verschillende artsen aan het woord over effect van straling op zwangerschap en vorming van de hersenen


In deze voorlichtingsfilm komen drie artsen aan het woord: Dr. Devra Davis, Dr. Hugh Taylor en Dr. Leo Trasande. Zwangere vrouwen krijgen een lijst met punten waar ze rekening mee moeten houden, zoals: niet roken, geen alcohol, wat mag je wel en niet eten, etc. Echter het gebruik van draadloze apparatuur (PC, tablets en telefoons) zou in de ogen van deze artsen ook op deze lijst moeten staan.

Onderzoek naar de werking van Floww Health technologie


Bekijk de unieke videobeelden waarin te zien is wat het effect is van de mobileFloww op bloed. De videobeelden komen uit het privéarchief van Prof. Dr. Anna van Wersch, hoogleraar aan de Teesside University in Engeland. Op de video kunt u zien hoe Prof. Van Wersch en haar man hun bloed testen met én zonder gebruik van een mobileFloww. Dit onderzoek vond plaats als voorbereiding op een groter, soortgelijk onderzoek naar de werking van mobileFloww.


Hieronder kunt u de beelden bekijken van het Van Werch replica onderzoek.Zembla uitzending: Ziek van je mobieltje (vrijdag 1 juni 2012, Nederland 2)


Houdt hem niet tegen je oor, draag hem niet in je binnenzak en leg hem niet vlak naast je op het nachtkastje: de mobiele telefoon. Want de straling is mogelijk kankerverwekkend. 

 


Ten news: Wi-Fi gezondheid risico's (februari 2011)
 

Artsen geven aan dat Wi-Fi straling gezondheidsrisico's met zich mee kan brengen.
 

 

Onderzoek TU Wageningen: Straling en GSM / draadloos internet maakt bomen ziek (24 november 2010)